BETALING/ FORSENDELSE/ LEVERING OG OMBYTNING

Hos ColorKids.com stræber vi os altid på at levere højeste mulige service. Nedenstående er hvad vi står inde for, og husk finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, skal du blot skrive dit spørgsmål i en mail til shop@colorkids.com 

Alle priser på ColorKids.com er inklusive moms. 
Vi tager dog forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer.

Betalingskort
Visa/Dankort, Visa, Maestro, Mastercard, AMEX og JCB 

Ved spørgsmål ang. betaling, kontakt:

Active Sportswear Int. A/S,
Maltvej 20-24, 
9700 Brønderslev
Tlf. Nr. 98 82 55 33

SIKKERHED
Du kan trygt anvende dit betalingskort hos os. Vores betalingssystem er PCI certificeret – en verdensomspændende sikkerhedsstandard, der er udviklet af Visa og Mastercard.

FRAGT & LEVERING
Der er GRATIS FRAGT når du handler hos os. 
Alle varer sendes som pakkepost med GLS. Derfor har du mulighed for at følge din pakke via track & trace fra den afsendes, til den bliver leveret til den GLS Pakkeshop du har valgt. 

Vi sender så vidt muligt varerne til dig inden for 3 hverdage fra bestillingstidspunktet. Du kan altid finde opdateret information om ekspeditionstider via dit Track & Trace nummer til GLS. 
Vi hæver naturligvis først beløbet fra din konto den dag, varerne sendes fra vores lager. 


Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores Kundeservice.

RETURNERING & OMBYTNING
Der er GRATIS RETURNERING når du handler hos os. 
Skulle størrelsen have været en anden, eller produktet ikke lever op til dine forventninger, er
du meget velkommen til at returnere produktet. Det eneste du skal gøre er at udfylde vedlagte returskema og lægge det i pakken med produktet. 

HUSK at anvende den vedlagte GLS returlabel. 

Ved godkendt returnering betaler vi det fulde beløb tilbage, og du kan herefter gå ind på
shoppen og købe en ny, hvad enten det var en forkert størrelse eller anden årsag. Herudover beder vi dig returnere varen i originalemballage


RETURNERINGSBETINGELSER, REKLAMATION & FORTYDELSESRET
Du har 30 dages fortrydelsesret når du handler hos colorkids.com 
Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. 

Colorkids.com refunderer varens pris, og du skal bruge den returlabel der følger med dit køb, så du også sparer fragtomkostninger. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Active Sportswear Int. 
 Maltvej 20-24
 9700 Brønderslev
 Danmark

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Brug den returlabel der fulgte med dit køb. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Har du en reklamation eller en fejlleveret vare, så modtager vi reklamationer på enten mail eller pr. telefon. Når du handler på ColorKids.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. 

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi forbeholder os retten til ombytning eller reparation såfremt dette er muligt. Er varen beskadiget og ikke kan repareres eller ombyttes, krediteres du naturligvis det fulde beløb. Fragt- og dankortgebyr krediteres også såfremt den beskadigede vare, er den eneste vare i den pågældende handel.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af et fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.  • KONTAKT

  • FØLG OS